Velkommen til Esbjerg Ungdomstriatlon

Esbjerg Ungdoms Triatlon (EUT) er et samarbejde mellem multiatleterne og Esbjerg Tri & Multisport for unge i alderen 14-23 år som har lyst til enten at stifte bekendtskab med Triatlon eller videreudvikle sig i sporten.

Vi tilbyder sjov, social, lærerig og udfordrende træning. Samtidigt går vi meget op i, at vores medlemmer bliver en del af et fællesskab med fælles og gode oplevelser i sporten.

Vores mål er at skabe et træningsmiljø med fokus på social sammenhold med plads til personlig udvikling. Vores træning tilrettelægges så alle kan deltage, have det sjovt og udvikle sig uanset niveau og ambitioner.

Træningen i EUT har fokus på at lære medlemmerne så mange facetter af sporten som muligt og samtidig præge træningen med kreativitet, læring og lyst, da vi mener, at dette er grundlæggende for en optimal sportslig og social udvikling.

Hvis du vil være en del af Esbjerg Ungdomstriatlon, så klik her for at tilmelde dig.

Kontaktperson:
Søren Guldager Nielsen